Crew

  • Caption One.

Join the crew

deBeschaving wordt georganiseerd door een bevlogen team van professionals & vrijwillige crew, en bezocht door de leukste festivalbezoekers van Nederland.

Samen bouwen we een dag per jaar onze ideale gemeenschap. Een beschaving gefundeerd op vrijheid, vertrouwen en verwondering. Met vermaak, wijze mannen, dorpsgekken en troubadours. Een intieme plek waar liefde in de lucht hangt, en het geluk om de hoek ligt. Een speeltuin voor creatieve geesten, knappe koppen en nieuwsgierige aagjes. 

Onze gemeenschap bestaat uit meer dan 10.000 Facebook vriendjes, 3000 volgers op Twitter, 7000 festivalbezoekers, en een team van 400 professionals, crew, stagiaires, studenten en co-creatoren.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Als crew kan jij je inzetten om het festival tot een onvergetelijk succes te maken. Niet alleen op de dag zelf, maar ook in de maanden voorafgaand aan én na afloop van het festival. De crew zorgt er voor dat artiesten hun ding kunnen doen, dat de bezoekers goed worden verzorgd en dat het terrein er netjes uit blijft zien. Stuur een mailtje naar crew@debeschaving.nl

Kijk alvast op onze info pagina naar de verschillende functies en dan zien we je snel bij deBeschaving! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Subscribe to our mailing list

* indicates required